Voorhout I Parkblok Hooghkamer

Aannemer: KBM Groep

Partner: RED Betonbouw

Status: Gerealiseerd

In Voorhout is het goed wonen. De sfeer is gezellig dorps met stadse accenten. Voorhout kent goede voorzieningen en ligt op loop- en fietsafstand van de nieuwe wijk Hooghkamer. In Voorhout is zelfs een NS-station! Alles vind je binnen handbereik: het mondaine Noordwijk met Noordzeestrand, de Kagerplassen en Leiden met z’n historische binnenstad. De dynamiek van de Randstad en de rust van de natuur zijn nooit ver weg. Met Leiden als uitvalsbasis kun je in dit dorp, gelegen tussen Amsterdam en Den Haag, alle kanten op.

 

Amsterdam I Gershwin Townhouses

Aannemer: G en S Bouw

Partner: RED Betonbouw

Status: Gerealiseerd

Een uniek hofje met zes chique grondgebonden Townhouses. Ieder Townhouse heeft een oppervlak van minimaal 220 m2 en bestaat uit drie verdiepingen plus een souterrain dat direct grenst aan twee privé parkeerplaatsen in de onderliggende parkeergarage.

De woonwijk Gershwin, grenzend aan de Beethovenstraat, is volop in ontwikkeling. Hoewel de Townhouses omringd zijn door kosmopolitische Zuidas-gebouwen, voelt het alsof je buiten woont door al het groen en de zichtlijnen waarmee in het stedenbouwkundig ontwerp rekening is gehouden.

Amersfoort I Kop van het Gildenkwartier

Aannemer: Van Bekkum

Partner: RED Betonbouw

Status: Gerealiseerd

De Kop van het Gildenkwartier in Amersfoort is een historisch bedrijventerrein dat zal worden herontwikkeld. Het oude en monumentale benzinestation aan de Kwekersweg , dat jaren geleden in onbruik raakte, is een eyecatcher in dit gebied. Het zal worden gerestaureerd en een nieuwe bedrijfsinvulling krijgen. Aan de Eem zullen 75 huurappartementen en 14 eengezinskoopwoningen worden gebouwd. Onder het gehele project komt een halfverdiepte parkeerkelder. Aan de haven zal 1 bedrijfsruimte komen.

Kop van het Gildenkwartier, een unieke kans om lekker ruim te wonen in het centrum van Amersfoort.

Den Haag I Escamplaan

Aannemer: Ichousolutions

Partner: RED Betonbouw

Status: Gerealiseerd

Op de rand van Houtwijk, aan de Escamplaan vinden we het kleinschalige nieuwbouwproject genaamd; Wonen in Escamp. Dit project omvat 10 maissonettes en 8 appartementen welke in een uniek gebouw zijn vorm gegeven.

De gemeente Den Haag heeft aan de Escamplaan meerdere kavels beschikbaar gesteld voor verkoop. Kavels maken er plaats voor een fonkelnieuwe buurt. Gebouwd rond een hof en bereikbaar via autoluwe straten. Met de natuur dichtbij en de achtertuinen aan het water.

Rijnsburg I Vlietstede

Aannemer: KBM Groep

Partner: RED Betonbouw

Status: Gerealiseerd

Op de plek waar het oude Vlietstede heeft gestaan, wordt nu een compleet nieuw woonzorg-complex met moderne voorzieningen voor de bewoners gebouwd. In het nieuwe Vlietstede, dat halverwege 2015 klaar moet zijn, komt een deel met 23 zorgappartementen, waar ouderen zo goed als zelfstandig wonen. Hier wonen senioren die wel intensieve zorg nodig hebben, maar niet dementerend zijn. Het nieuwe Vlietstede wordt een zorgcentrum voor 67 bewoners. Het zorgcentrum bestaat uit 2 gebouwen die met elkaar zijn verbonden door een glazen gang.